Personalia

Bildet mitt
Bevegelsesentusiast, samfunnsviter og idrettssosiolog.

tirsdag 23. november 2010

Team Futurestar - presentasjon

Årstein – utøver
Crew 1:
Hans jr. – Teamkaptein
Heidi – Teamdoktor
Ola – Teamsjåfør
Lisi – Teamrådgiver
Olav – wingman og sidekick
Crew 2:
Wenche – Teamkaptein
Solveig – Barnevakt og støttepersonell
Hans sr. – Barnevakt og støttepersonell
Tuva – motivator
Sivert – inspirator
LtleHans – inspirator

12 kommentarer:

  1. Herlig å se et så sterkt lag! Mye ressurser samlet her.
    Wenche er litt skuffa over å ikke være teamkaptein på team 1. Jeg tenker at slik må det bare være. Hun har alltid lyst å være sjef, og noen ganger får hun bare innse at jeg blir foretrukket

    SvarSlett
  2. Wenche har jo fått den meget viktige jobben med å koordinere team 2, som tross alt er utfordrende med tanke på teamets sammensetning. En tillitserklæring spør du meg.
    Og jeg må jo tenke på dynamikk i team 1, som skal serve meg under konkurransen. Kan ikke risikere å ha interne stridigheter og maktkamper der. En klar og tydelig rollefordeling med bestemte oppgaver skaper best konkurransebetingelser for - m.e.g.

    SvarSlett
  3. Wingman Olav har gått såpass inn i rollen at han offisielt har skrevet ned badehette og speedotruse på ønskelista til jul.

    I tillegg stiller han Hodne gård tilgjengelig som treningscamp rett i forkant av konkurransen. De ypperilige forholdene for svømming og jogging prøvde vi i fjor sommer, men nå har wingman også funnet en flott sykkelrunde som er på høyde med Tour de Vats.

    SvarSlett
  4. Kan ikke si annet enn at wingman Abusland er verd sin vekt i gull! Treningsøkt tirsdag inneholdt både svømming og styrke - med Abusland ved min side. Hvilken dedikert oppfølging!
    Det jobbes med å få innpasset både Tour De Vats og Evje Tricamp. Kanskje den sagnomsuste superkompen kommer etter oppholdet på idylliske Hodne?

    SvarSlett
  5. Skjæveland Facility Centre må heller ikke glemmes i campsammenheng. Hva kan konkurrere med å svømme opp og ned en langgrunn Figgjoelv, sykle fram og tilbake langs motorveien og lange løpeturer i upløyd mark? Livet består bare av muligheter

    SvarSlett
  6. True, true.
    Når du først er inne på slike aktører, er det jo betimelig da å nevne Håbafjell Activity Resort - spesielt kjent for sine krevende bakkeløpsopplegg.

    SvarSlett
  7. jeg er ikke helt fornøyd med Wingman Olav sitt ønske til jul.. speedobukse??? hva har skjedd liksom?

    SvarSlett
  8. En åpenbar konsekvens av seriøsiteten Olav legger til grunn for sin wingmanrolle. Stolt burde du vært!

    SvarSlett
  9. Ny badetruse og badehette kom allerede i dag til bursdagen. Jeg gikk rett opp til Tøyenbadet, noe som resulterte i en 1000 meter på 22/23 min. Ca. tre/fire minutter bedre enn sist.

    På tirsdag blir det nye rekorder.

    SvarSlett
  10. Deilig å høre! Men, husk; det skal ikke dreie seg om rekorder i oppkjøringen:-)

    SvarSlett
  11. Jeg søker herved om at "Team Futurestar" oppretter en stilling som ivaretar den mer generelle delen av idrettssatsingen din. Jeg ser for meg at stillingen kan kalles: Idrettskonsulent. Idrettskonsulenten kan for eksempel komme med en hel del idrettsråd som de andre mer spesialiserte funksjonene kanskje ikke fokuserer så mye på. Du kan også dra nytte av å ha en samtalepartner som ikke daglig er involvert i treningen din og som heller ikke legger seg oppi den opphetede speedodebatten, men som heller har et veldig distansert fokus. Kall det gjerne en fjernmotivator (må ikke forveksles med en fjern motivator)

    Hvis denne stillingen opprettes kommer jeg til å søke sporenstreks.

    SvarSlett
  12. Hvilke velvalgte ord, herr J! Skulle nesten trodd du hadde en predisposisjon på området du så fint taler om.
    Om idrettskonsulentstilling noengang blir aktuell, tror jeg jammen jeg unnlater en offentlig utlysning, og går direkte til kandidaten. Hold tlf. på!

    SvarSlett