Personalia

Bildet mitt
Bevegelsesentusiast, samfunnsviter og idrettssosiolog.

torsdag 10. februar 2011

Mallorca tr.leir status

Da kommer andre rapport.
Foerst: Dere har helt rett, det tar for mye tid aa restituere mellom oektene, og internetttilgangene er smal, saa derfor faar det bli med disse sporadiske oppdateringene.
Turen til naa har vaert meget innbringende, rett og slett helt nydelig, hva gjelder treningsutbytte, sol og scenic views.
Det har vaert flere glimrende turer, men den i gaar var kun EPIC! 170km, 6.30timer, opp to fjell paa tilsammen 20km (paa kartbildet Col de Soller, og Puig D Major), gj.stigning 8%. I tillegg kjoerte vi lagtempo paa vei hjem, med +50km paa slettene. Raatt!
Det er den fineste turen jeg har kjoert noensinne, og den tyngste. Tok meg helt ut, men det var i henhold til planen. Idag har vi kjoert en rolig runde paa 1.30, og skal ha "utvaskingsoekt" senere, for aa kvitte oss med laktat. I morgen blr det en 4timers, foer vi vender nesa hjem mot Norge og Oslo.
Vaeret har vaert helt ideelt til sykling. Stort sett skyfritt og solen enten saa vidt fremme eller helt klart. Temperatur paa rundt 16-19 grader. Hotellet er fint, 4stjerners, med buffet baade morgen og middags inkl. Det er et eldorado for syklister og trialteter, Mallorca paa denne tiden, og vi har bl.a syklet med norgemester i terreng, og Auklandbroedrene bor paa samme hotell som oss. I tillegg kjoerer IF Froy gutta med oss, saa nivaet er det ingenting aa si paa. Personlig er jeg noe svakere enn mange paa laget, men det er jeg ikke urolig for, da jeg ikke har syklet paa langt naer saa mye som dem til naa i aar.
Dagene gaar unna med frokost i 8-tiden, etterfulgt av en 4-6 timers tur paa sykkelen. Deretter er det paafyll av naering, og slappe litt av, sa har vi en restitusjonsoekt foer middag. Spiser middag rundt 18-19. Saa slapper vi som regel av paa rommene vaare. Og saann gaar dagan. Vi gidder ikke finne paa saa mye utover trening og spise.
Til naa har jeg trent opp i mot 30 timer, med 25 av disse paa sykkelen. Syklet over 750km saalangt. Kroppen kjennes fin, men merker greit at disse dosene har kommet paa relativt kort tid. Skal bli fint aa komme hjem igjen og, innroemmer det.
Det er oppsiktsvekkende mange syklister fra Norge her, og ditto forbausende hvor mange som "satser" og som faar anledning til dette gjennom klubber og sponsorer. Vi andre er tross alt glade mosjonister som gjoer dette for egen regning.

Kommer en fyldig rapport, med bilder, i neste uke.

Till we meet again!

4 kommentarer:

  1. Høres utrolig kjekt ut!
    Har selv hatt en meget bra treningsuke den siste uka; trent hver dag.Det blir til sammen 7 timer.
    Like mye som du gjorde i går med andre ord...

    SvarSlett
  2. Phuu.
    Deilig med oppdat.
    Ser jo veldig bra ut twin! Glede meg til bilder. God tur hjemover.

    SvarSlett
  3. Herlig Hans! Det blir ikke veldig mye mer timer på meg i neste uke. Sykling ikke før onsdag i alle fall. Skrittet er erklært som "krigsherjet området"...
    Lisi; skal fikse bilder asap, men det er en av Team Torshov gutta som tok de beste bildene, så må vente på dem til neste uke.

    SvarSlett
  4. Det ble forresten rett rundt 35 timer total treningsutbytte. Kroppen er tydelig sliten, men hodet kjennes heldigvis oppegående ut, og jeg er ikke generelt trøtt. Har ikke overbelastet systemet for mye mao.
    To hviledager venter, mandag blir det kjerne og svømming - rolig.

    SvarSlett