Personalia

Bildet mitt
Bevegelsesentusiast, samfunnsviter og idrettssosiolog.

fredag 4. mars 2011

3-0!!!

Til Mats Nilseng Almaas...

Som forventet ble bordtennisspesialisten for tøff motstand idag - og årets første konkurranse endte med tap. Settsifrene ble 11-4, 11-7 og flaue 11-3.

Det så ganske lovende ut etter oppvarmingen. Mats fremstod noe rusten i de første ballvekslingene, og motstanden virket faktisk overkommelig en liten periode. Kunne det ende med en gedigen skrell?


Og første sett åpnet meget bra, med 4-1 ledelse til triatleten. Men derfra og ut var det så og si brått slutt. BT-spesialisten servet meg som fryktet i senk, og jeg gjorde samtidig novisefeil på løpende bånd, både i serve,- og smashsituasjoner.

Tross stortap, var det en svært hyggelig affære, og en glimrende test på å holde nervene under kontroll i pressede konkurransesituasjon- alt kan brukes i Norse-sammenheng...

Tapende finalist, gir gledelig bort en six-pack til vinner, ved neste pokerbord - som bordtennisspesialisten foreslo skulle være dagens gevinst...


Revansj er allerede bestilt, og slagplanen legges på ny.

2 kommentarer:

  1. Du kan ikke hevde deg i alt, men det vet du.

    SvarSlett
  2. Du får sagt det du mor... Bordtennis er utrolig gøy som aktivitet, og jeg slår alle i familien - det er det viktigste.

    SvarSlett