Personalia

Bildet mitt
Bevegelsesentusiast, samfunnsviter og idrettssosiolog.

onsdag 23. februar 2011

Vi presenterer: Tuva Skjæveland

Team Futurestar har mange medlemmer, store som små. Her er presentasjonen av den eldste av de små, nemlig the princess of the Skjevifamily - Tuva!
Da Tuva kom til verden for over 8 år siden, ble det stor oppstandelse i familien. Vi fikk ett nytt og etterlengtet tilskudd, som vi satte veldig stor pris på. Det har vi selvsagt fortsatt med å gjøre, for Tuva er ei skikkelig godjente! Med masse glimt i øyet og mye positive tanker, gleder hun livet av oss andre i familien. Tuva har også, tross sin unge alder, mye omsorg å gi til folkene rundt seg - og kanskje spesielt til lillebror Sivert. Bedre storesøster kunne han ikke hatt.
Tuva er, som seg hør og bør når man har etternavn Skjæveland, flink i sport allerede. Hun er sporty som få og har markert seg i flere ulike idretter. Nå er det håndball som opptar mest tid, sammen med jazzercise. Foreldrene er forøvrig veldig åpne ift hvilken idrett Tuva tilslutt skal spesialiseres i - t.o.m jentefotball eksperimenteres det med, i søken etter å finne hennes optimale prestasjonsarena. For de som kjenner faren er jo det høyst interessant.

1. Navn: Tuva Skjæveland
2. Født: 06.06.02
3. Sivilstatus: Skoleelev
4. Relasjon til Teddy F: Niese. Er av den bestemte oppfatning at alle onkler og tanter samt søskenbarn bosatt i Oslo må flytte hjem til Sandnes snarest. Savnet er for tungt å bære for en 8-åring
5. Favorittaktiviteter: Håndball og Jazzercise
6. Trener hva/hvor mye: 2 ganger i uka. Håndball og Jazzercise
7. Favorittdrikke/mat: Cola og fiskegrateng
8. Favorittbok/film: Bok: Hubert , film: Hannah Montana, The movie
9. Ansvarsoppgaver, Norse: Sørge for at onkel tenker på og snakker om andre ting enn konkurransen dersom det er mulig...
10. Spesielle kjennetegn: Høy og rå latter
11. Personlige styrker: Utrolig entusiastisk overfor ting som interesserer
12. Personlige svakheter: Ingen
13. Tanker om Norse: Egentlig ingen. Onkel snakker mye om løpet, men jeg bryr meg lite om det. Det blir kjekt å reise på tur med alle sammen uansett
14. Hva skal du gjøre for at Teddy F får en best mulig reise:Lite. Være meg selv, tenker jeg.
15. Ønsker du å være den som følger Teddy F opp til Gaustatoppen:På ingen måte. Tror det blir dritkjedelig å gå opp det fjellet. Vil helst slippe, men dersom ingen andre vil så må jeg kanskje stille opp for en sliten onkel?
16. Favorittmusikk: Mye forskjellig. Bl.a Lady Gaga og Black Eyed Peas (farens favoritt popgruppe)

3 kommentarer:

  1. En veldig flott presentasjon av en flott jente!
    Mange gode refleksjoner

    SvarSlett
  2. Så søt!Mieget bra presentasjon av den besta jentå=) har hun svart på alle spørsmålene selv,eller har far sjøl hatt en påvirkning?

    SvarSlett
  3. Tuva e grævla goe te å kile også. Skulle stått under personlige styrker.

    SvarSlett